Kommunikation

rangoon_catwalkCommunicare – att göra gemensamt

Vi är jättenöjda med resultatet!
Västmanlands läns museum och Landstinget Västmanland

”Du levererade en rapport med flera rekommendationer som vi kommer att ha nytta av. Din öppenhet och flexibilitet uppskattas mycket.”
Afrikagrupperna

Vad är det du vill berätta? Jag kan hjälpa dig! Med min långa erfarenhet från den publicistiska verksamhetens alla delar, mitt kontaktnät och mina ständigt uppdaterade kunskaper om samtidens mediesamhälle kan jag ge dig stöd i hela kommunikationsprocessen från budskap, strategi och medieval till utvärdering. Min styrka är min bredd – jag har erfarenhet av kommunikatörsarbetets alla delar.

Somliga av mina kolleger talar gärna om att ”paketera” saker. Till exempel ett budskap. Eller att ”kommunicera” budskapet. Utan preposition. Jag tror på att kommunicera med omgivningen, om viktiga saker. Och strävar efter att kontextualisera snarare än paketera. Skapa mening. Tillgängliggöra. Då blir det äkta kommunikation i stället för envägskommunikation.


Mårten Janson
Reimersholmsgatan 36
117 40 Stockholm

marten@martenjanson.se
+46-708-14 82 35
@martsson

One thought on “Kommunikation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>